Kovani proizvodi i metalne konstrukcije u Crnoj Gori
Lijepo, kvalitetno praktično!

O nama

Zašto ADRIAHOMEART?

Prilično je jednostavno. Mi živimo u Crnoj Gori, bavimo se dekoracijom kovanim predmetima i drugima predmetima u stambenim zgradama, privatnim kućama, stanovima i parcelama. Kovani predmeti su namijenjeni za posebno lijepo u ukusno uređenje stambenih i poslovnih prostorija.

Tim koji čini našu firmu sa oduševljenjem ispunjava i sprovodi najsloženije zahtjeve pojedinca.

 

Mi proizvodimo kapije, stepeništa, prozorske rešetke, ograde svih tipova, tende i nadstrešnice i druge predmete za eksterijer, namještaj i dekorišemo elementima umjetničkih kovanija različite stilove enterijera. Nudimo rešenja složenih problema u projektovanju unutrašnjeg i spoljašneg prostora, dajući mu poseban ukus, estetske perfekcije arhitektonskih stilova, kao i pravilno korišćenje prostora,

činimo ga bezbjednim za Vaš boravak u njemu.

Crna Gora ima izuzetnu i dugu tradiciju uređenja lokacija i prostora. Od pamtivijeka, prirodni materijali se koriste u kombinaciji sa gvožđem, naročito kamen i drvo. U kombinaciji sa kovanim gvožđem oni činejedinstven stil.

 

Dakle, naši sručnjaci Vam predlažu da naručite peći i kamine koji će, pored svoje glavne uloge-zagrijavanja prostora, istovremeno i ukrasiti vaš enterijer. Vršimo renoviranje prostorija i koristimo ekološki čisti i prirodni materijal. Napravićemo Vašu imovinu estetski udobnu, jer poznato je da su kovani proizvodi indikativni za dobar ukus. Do nedavno oni su se smatrali luksuz zbog visokih cijena, međutim od sada, kroz razvoj tehnološke proizvodnje postali su dostupni široj populaciji.

Naši stručnjaci imaju višegodišnje iskustvo u proizvodnji raznih vrsta kovanih proizvoda. Mogu da kreiraju po želji i na osnovu Vaših sugestija, a takođe možete potražiti i naći veoma interesantno dizajnirane kovane predmete od elementa enterijera do balkonske ograde u našim katalozima. Mi Vas pozivamo da uredite i dizajn Vašeg dvorišta, da bi dali savršeni i umjetnički izgled cijelom prostoru, jer dvorište uvjek pokazuje sliku načina i stila života. Na Vaš zahtjev dizajner će napraviti jedinstevenu sliku prirodnog prostora.

Mi takođje radimo građevinske poslove za vašu nekretninu Sa nama možete komunicirati na srpskom, ruskom i engleskom jeziku. Tako se olakšava interakcija između korisnika i proizvođača da se postigne bolji rezultat.

Detaljnije

Kovana bravarija

Kapije

Vrata

Balkonske ograde

Ograde za stepeništa

Ograde

Rešetke

Tende i nadstrešnice

Kovani namještaj

Hangari

Usluge

Kovani elementi i predmeti

Restauracija i izgradnja

Dizajn eksterijera i enterijera

Skulpture i fontane

Peći i kamini

Kontaktirajte nas
Vaše ime*:
Vaš telefon*:
E-mail*:
Poruka:
Kontakt
ADRIAHOMEART doo
Haj Nehaj, Zankovići
85355 Sutomore, Crna Gora
Posjetite nas na: